Belysning för vinterhalvåret

Hej,

Sverige fick uppleva en fantastisk sensommar i september med ovanligt varma dagar på många håll runt om i landet. Vi på Minda’s Garden blir alltid lika glada när vackra buskar och majestätiska träd ges goda förutsättningar att bära mycket frukt några extra veckor på året, även i vanligtvis kalla Sverige.

Nu har oktober månad kommit och den här veckan har SMHI förutspått att molnen ska dominera hela veckan lång. Idag, måndag har det inte kommit upp i 10 plusgrader någonstans i landet. I Norrland var det till och med på minussidan. Utomhusodling blir allt mindre ett alternativ.

Men du vet var du kan vända dig för att kunna odla året runt – Minda’s Garden förstås. Vi ger dig de optimala verktygen och högkvalitativa fröerna som gör att du oavsett årstid kan odla dina fröer. Minda’s kreativt utformade odlingslampa låter dig odla hela året runt. Oavsett hur mörkt det är där du bor.

Nu kan du också känna dig lugn. Stressen över att inte få leva ut ditt odlingsintresse under vinterhalvåret har vi en lösning på. Minda förser dig med allt du behöver. Utöver den fantastiska odlingslampan så har vi också de populära fröerna du kan så. Vi förstår att du behöver en komplett lösning på vinterhalvåret som tar fart nu i oktober.

”Stor odlarglädje på liten yta”

Minda’s måtto gäller mer på vinterhalvåret i Sverige än någon annan gång. När marken är frusen som sten och minusgraderna har sjunkit lägre än lågt, då är Minda’s lösning den enda perfekta lösningen för alla odlingsfantaster runt om i landet.

Så missa chansen att införskaffa en odlingslampa nu. Innan vi har kommit alltför långt in på vinterhalvåret. Det är trots allt fortfarande bara oktober.

Trevlig måndag och lycka till med odlingslampan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln