Minda-substans "vinner överlägset mot cancer"

Hej,

Yoga, hemmaträning, online-träning och löpning är bara några av de hälsotrender som nu ligger högt upp på listan bland olika populära motionsformer. Mer motion och god hälsa har blivit mycket viktigt bland svenskarna 2016 och nu sår vi fröna till en ny trend.

Minda’s Garden vill visa stöd till hälsotrenden och ge ett stort bidrag till den fantastiska utvecklingen. Nu finns åtråvärda ”Minda´s hälsokit” som vårt bidrag i strävan om en bättre hälsa för alla svenskar som provar produkten.

-          Men vad är ett hälsokitt för nåt då?

Minda’s hälsokit är i sin enkelhet två sättvitlökar och fyra påsar med särskilt utvalda kryddfröer för den som värnar om sin goda hälsa. Basilika, pepparmynta, citronmeliss och koriander, som är klara att skörda bara cirka en månad efter sådd.

-          …men varför ska jag äta massor av kryddor?

Vitlöksskott är en bra smaksättare som krydda, det vet de flesta. Men vitlöksskott är också extra rika på viktiga antioxidanter som kroppen behöver för att må bra.

"Bland lökväxterna verkar vitlök vara overkligt effektivt mot cancer. I provrörsstudier där man undersökt vilka grönsaker som innehåller mest cancermotverkande ämnen vinner vitlök överlägset. I epidemiologiska studier har man sett att folk som äter mer vitlök löper mindre risk för tjocktarmscancer och magsäckscancer. En till två klyftor räcker för att ge effekt", säger cancerläkaren David Stenholtz till Hälsoliv.

Kryddorna basilika, pepparmynta och citronmeliss är alla rika på antioxidanter. Koriander har antibakteriella egenskaper. En snabb, smidig och hälsosam produkt inom hemmaodling som levererar på loppet av en månad. Toppen!

God hälsa är förstås viktigt alla dagar på året. Men på vinterhalvåret i Sverige är det extra viktigt. Svenskarna är ute mindre och det är viktigare att hålla hälsosamma kostvanor när man rör på sig mindre.

Trevlig onsdag och tack för att du intresserar dig för Minda’s Hälsokit!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln