Fröpåsar räddar planeten

Hej måndag,

Idag, 17:e oktober 2016 är det 10 år sedan USA, världens tredje största land efter Kina och Indien, överskred en befolkning på 300 miljoner invånare – ett hot mot livsmedelstillgångarna på jorden.

Men vi på Minda’s Garden är vi optimister. Det måste man vara om man vill lösa problem. Vi tror att så länge det finns liv, finns det mycket hopp.

Befolkningstillväxten i världen bryter ner tillgången på livsmedel och det vill vi på Minda’s Garden bygga upp igen. Vårt team har tagit fram effektiva produkter för att få bukt med bristen på livsmedel. Vi har tagit fram produktiva fröer av hög kvalitet som är lätta att använda vid framgångsrik hemmaodling.

Alla människor behöver näringsrik mat på bordet att äta. Minda’s Garden förstår att det är viktigt med god framförhållning. Vi vet att på lång sikt är det viktigt att alla har möjlighet att odla våra fröer hemma – alla tider på året – oavsett var man bor.  

Vi vill ta ansvar för livsmedelsförsörjningen med våra fröer. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något och vi tror att hemmaodling med våra fröer kan ge mycket tillbaka till mänskligheten.

Minda’s fröer är ovanligt lätta att odla med och vi har bra kompletterande produkter som gör det ännu enklare, exempelvis vårt stärkande biokoncentrat och vår smarta odlingslampa som vi bloggar om på Minda-bloggen. Men det känner du säkert redan till, käre läsare.

På Minda’s Garden tror vi på ”stor odlarglädje på liten yta” som gör dig glad att odla för att det är fantastiskt roligt och kan rädda produktionen av livsmedel på vår vackra planet i framtiden. Småskalig produktion har betydelse för den som vågar prova på och vi vet att du har modet.

Vi förstår att du är mycket nyfiken på fröerna nu. Läs mer om dem här.

Trevlig odlarmåndag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln