Odlingsfantaster mår bra

Onsdag och halva veckan är passé,

Nu är det bara två ynka arbetsdagar kvar innan helgen äntligen kommer. Du kan börja planera allt roligt som ska hända då. Oavsett om du ska plocka svamp ute i skogen, springa ett svettigt maraton eller bara ta det lugnt och se på tv så kan du göra din hemmaodling med Minda under tiden.

Alla odlingsfantaster lever med tanken att ”grönt är skönt” och alla som matar sina växter med rent fräscht vatten säger också att ”blått är flott”. Vi har produkter får båda tankarna. Vedertagna glada tankegångar som man får på köpet som odlarfantast. En extra positiv boost på allt och ingenting.

Odla gör alla som vill må bra glada och det är därför vi på Minda’s Garden valde att ta fram produkter av hög kvalitet inom hemmaodling. Alla som önskar en god hälsa förtjänar att få vara en odlingsfantast och få en extra positiv syn på livet. Alla dagar på året. När man odlar får man inte bara ”så ett frö” utan man får också se det växa och bli något mer. Man får se ett levande ting bli någonting som ger någonting tillbaka.

Minda’s Garden ger dig bland annat Mindas Hälsokit som låter dig ”skörda frukten” bara en månad efter sådd. När det gröna har blivit riktigt skönt. Ett hälsokit med särskilt utvalda hälsosamma kryddor för att bevara ditt inre välbefinnande på lång sikt.

Men det är inte allt. Vi har också Minda’s biokoncentrat som gör blått flått vatten ännu flottare och förstärker när det blandas ut i vattnet. Ett kosttillskott till plantorna som är framställt helt naturligt utan giftiga kemikalier.

” Minda´s biokoncentrat innehåller naturligt hälsofrämjande mikroorganismer som ger friska och snabbväxande plantor”

Stort lycka till med nästa plantering där hemma och en trevlig onsdag kväll önskar vi på Minda’s Garden!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln