Historisk fredag - så ett frö

Fredag igen. Men inte vilken fredag som helst. Idag är fredagen 28 oktober, ett historiskt datum då mänskligheten på mer än ett sätt har sått ett frö. Columbus landstiger på Kuba, Sverige får sin första sparbank, frihetsgudinnan invigs i New York, kubakrisen tar slut och McDonald’s öppnar sin första restaurang i Sverige. Storslagna händelser som lagt grunden för en ny era i mänsklighetens historia.

Minda’s Garden ger ett bidrag värdigt historieböckerna - Minda’s hälsokit. Tänk dig den praktiska kompositionen av två sättvitlökar och fyra påsar med särskilt utvalda kryddfröer. Bara det bästa av det bästa är noga utvalt av oss, bara för dig!

Fredagsmys måste alla svenskar få ta del av och när nu vintermörkret börjar komma är det extra viktigt att så blir av. Då är det tur att Minda’s Garden finns. Vi har tagit fram produkterna som håller för att du ska kunna odla inomhus året om. Lika roligt i november-december som i maj-juni. Vi har hittat den absolut optimala lösningen speciellt utvald för dig. 

Med god hälsa kommer god livskvalitet och det är en av många anledningar till varför Minda’s Garden har valt att aktivt fokusera på att din hälsa ska bli så bra som möjligt. Hälsokitet, som du just nu kan beställa fraktfritt, är inte bara nyttigt för dig att konsumera som för att äta. Du får också se dina odlingar, liv, växa och bli något mer än de lökar du erhöll från oss.

När du kommer hem ikväll blir det kanske Doobidoo, Skavlan eller Idol 2016 med familjen. Men när helgen tar fart imorgon ”lördag” vet du precis vad du ska göra för att ge lite extra krydda till din goda hälsa.

Odla med Minda’s hälsokit och så ett frö du också. Vem vet, går det bra får du kanske ett eget kapitel i historieböckerna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln