Hälso-Halloween hos Minda

Happy Halloween! säger vi förstås på Minda’s Garden. Har du köpt någon pumpa än? Vi hoppas förstås att din Halloween idag 31 oktober ska bli så bra som möjligt, oavsett om du väljer bus eller godis. Det är ju trots allt en högtid som sjunker allt djupare in i svenska hjärtan med fest och firande. Hos Minda’s Garden har vi givetvis odlat fram vårt eget smarriga godis till denna extraordinära högtid. Hälsosamt godis!

Vår hemlighet är goda nyttiga kryddor som vi odlat fram på loppet av bara en månad. Perfekt för alla som vill fira Halloween på ett hälsomedvetet sätt. Men hur man gör detta, det är en hemlighet vi gärna delar med oss av till dig genom Minda’s hälsokit. Bara för att du förtjänar det bästa av det bästa såhär i denna högtid. Särskilt utvalda koriander, basilika, pepparmynta och citronmeliss. Unikt utvalt för dig på din Halloween!

Minda’s smarta lösning för att odla gör det möjligt att odla hemma året runt och du kan därmed ”så ett frö” även på Halloween om du känner för det. Odlingsresultatet kan bli precis lika bra som under sommartid, inte minst om du tar hjälp av vår otroliga odlingslampa och vårt fantastiskt starka biokoncentrat.

FRAKTFRI LEVERANS I 30 DAGAR från idag på hälsokittet och biokoncentratet!!!

Men detta erbjudande gäller bara en månad efter Halloween. Du måste passa på och lägga en beställning nu om du inte ska missa detta ”once in a lifetime”-tillfälle!

Happy Halloween!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln