Gustav Adolfsdagen hos Minda

Idag för 384 år sedan stupade Gustav II Adolf vid Lützen. Nästan fyra sekel senare uppmärksammar Sverige åter igen en av svensk historias största profiler. Temadagen då vi flaggar för att det är Gustav Adolfsdagen. Dagen, som även blivit flaggdag i Finland, uppmärksammar vi på Minda’s Garden med ett betydligt mycket mer nutida blogginlägg inspirerat av vår eget favorittema, inomhusodling året runt!

Minda’s fantastiska fröer kan tack vare vårt unika utbud med smarta kompletterande produkter göra det möjligt för alla framgångsrika odlare att odla hemma året runt. Ett brett utbud av noga utvalda fröer av hög kvalitet bara för dig som älskar att odla. Du kan lita på att det ger resultat på bara en månad med våra fröer. Precis så som du vill ha det när du odlar dina fröer inomhus året runt.

Gustav II Adolf själv skulle hylla den höga kvaliteten i Minda’s fröer. Men nu får du chansen istället. Vi är så glada att ha dig med på tåget.

Men det är inte allt. Ännu mer fantastiskt blir det när Minda’s Garden stolt kan presentera Minda’s Hälsokit, unikt framtaget för att passa dina behov. Vi vill att alla ska få en god hälsa och har därför tagit fram särskilt utvalda fröer samlat med vitlöksskott av mycket hög kvalitet. Vitlök är en av de viktigaste och mest välanvända kryddorna i köket, så se till att få hög kvalitet på dina lökar hos minda idag. Innan någon annan hinner före!
Men det kommer mer. Fram till sista november är beställningar av Minda’s Hälsokit fraktfria. Tänk dig, frakt helt gratis. Vi bjuder!

Beställ här.

Lycka till med din beställning o ha en underbar Gustav Adolfsdag önskar vi på Minda’s!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln