Kvalitetskryddor till smörgåstårtan

Idag firar Sverige smörgåstårtans dag. En av svenskarnas många omtykta bemärkelsedagar och den dag som är tänkt att vigas till den svenska matkulturen. Vi på Minda's  Garden firar med dig för att göra denna dag så välsmakande som möjligt. 

"Den officiella Smörgåstårtans dag är den 13:e november. Anledningen till att smörgåstårtans dag infaller den trettonde november är att Gunnar Sjödahl föddes den 13:e november 1939. Gunnar var den som skapade en moderna och så uppskattade smörgåstårtan. Många tycker att Sveriges Nationaldag den 6:e juni ska bli smörgåstårtans dag eftersom väldigt många äter smörgåstårtor just på nationaldagen", skriver smörgåstårta.org. 

Minda's Garden uppmärksammar denna bemärkelsedag genom att stå redo med våra fantastiska produkter. Bara det bästa av det bästa för att kunna krydda alla smörgåstårtor med de absolut hälsosammaste kryddorna i vårt utbud. Vi ger dig just nu 100% fraktfritt basilika, pepparmynta, citronmeliss och koriander inkluderat i Minda's fantastiska hälsokit. Vi gör det möjligt för dig att krydda din smörgåstårta så som bara du vill ha den. Beställ dina kryddfröer idag, erbjudandet gäller bara till sista november. Och det är dig vi vill ge det! 

Tårtan, som fyller 65 år i år är långt ifrån redo att gå i pension och det vet vi på Minda's Garden. Därför finns vi här för dig som är smörgåstårtälskare. Vi vill att du ska få krydda blandningen av bröd, mjukost, majonäs och crème fraîche med kryddor av högsta kvalitet så som bara du vill ha den. 

Smaklig måltid!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln