Minda´s garden har produkterna för alla som vill odla ätbart men har ont om plats. Stor odlarglädje på liten yta.

Minda-bloggen

Idag firar Sverige smörgåstårtans dag. En av svenskarnas många omtykta bemärkelsedagar och den dag som är tänkt att vigas till den svenska matkulturen. Vi på Minda's  Garden firar med dig för att göra denna dag så välsmakande som möjligt. 

"Den officiella Smörgåstårtans dag är den 13:e november. Anledningen till att smörgåstårtans dag infaller den trettonde november är att Gunnar Sjödahl föddes den 13:e november 1939. Gunnar var den som skapade en moderna och så uppskattade smörgåstårtan. Många tycker att Sveriges Nationaldag den 6:e juni ska bli smörgåstårtans dag eftersom väldigt många äter smörgåstårtor just på nationaldagen", skriver smörgåstårta.org. 

Minda's Garden uppmärksammar denna bemärkelsedag genom att stå redo med våra fantastiska produkter. Bara det bästa av det bästa för att kunna krydda alla smörgåstårtor med de absolut hälsosammaste kryddorna i vårt utbud. Vi ger dig just nu 100% fraktfritt basilika, pepparmynta, citronmeliss och koriander inkluderat i Minda's fantastiska hälsokit. Vi gör det möjligt för dig att krydda din smörgåstårta så som bara du vill ha den. Beställ dina kryddfröer idag, erbjudandet gäller bara till sista november. Och det är dig vi vill ge det! 

Tårtan, som fyller 65 år i år är långt ifrån redo att gå i pension och det vet vi på Minda's Garden. Därför finns vi här för dig som är smörgåstårtälskare. Vi vill att du ska få krydda blandningen av bröd, mjukost, majonäs och crème fraîche med kryddor av högsta kvalitet så som bara du vill ha den. 

Smaklig måltid!

Läs hela inlägget »
6 november 2016
Gustav Adolfsdagen hos Minda
31 oktober 2016
Hälso-Halloween hos Minda
28 oktober 2016
Historisk fredag - så ett frö
25 oktober 2016
Hemmaodling är inte bara krasse
Bilder används under Creative Commons från Islandet

Våra praktiska fröpåsar

Frö och markeringssticka i ett. Lätt att hålla reda på vad du sår. Bara att börja odla!

Odla året om

Odlingslampan som hjälper dig att komma igång. Läs mer under fliken Sortiment/Odlingslampa.

Plommontomat

Odla ätbart med Minda´s Garden

Kryddor, grönsaker och ätbara blommor..... Det finns mycket att välja bland. Våra goda recepttips finner du under fliken Sortiment/Recept.